Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Bespaar op al je
vaste lasten

Bespaar € 200,- op je Energierekening

Met de Vastelastenbond bespaar je op alle vaste lasten 

Gemiddelde besparing op al je vaste lasten

€1.000,- p.j

Meer informatie

Tankhouders weren Athlonrijders

Woensdag 17 augustus 2005 10:16Margot Boesveld

 

Vorige week melde we al dat Athlon Car Lease een prijsvergelijk is begonnen. Automobilisten kunnen op de website de prijzen van de verschillende tankstations met elkaar vergelijken. Pomphouders waren al boos op Athlon Car Lease, maar zijn er zelfs pomphouders die Athlon klanten weigeren. De prijsvergelijker is de pomphouders in het verkeerde keelgat geschoten. "Ik krijg woedende leden aan de lijn”.

Athlon Car Lease heeft nog geen meldingen van geweigerde klanten binnen gekregen, meldt directeur H. Blink van het leasebedrijf. Zowel praktisch als juridisch gezien is het weren van Athlon-klanten volgens hem lastig. Zij betalen immers nà het tanken en met een wettig betaalmiddel. Mochten sommige pomphouders zijn klanten daadwerkelijk weigeren, dan zal het leasebedrijf via de leverancier van de tankpas "actie ondernemen", verzekert Blink.

Deel dit artikel
Team Vastelastenbond

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er gebeurt in de vaste lasten wereld. En we geven de beste tips om zelf te besparen op jouw vaste lasten.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Jij kan de eerste zijn!

Plaats een reactie

Lees meer over