Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Bespaar op al je
vaste lasten

Bespaar € 200,- op je Energierekening

Met de Vastelastenbond bespaar je op alle vaste lasten 

Gemiddelde besparing op al je vaste lasten

€1.000,- p.j

Meer informatie

Tarieven bellen in het buitenland moeten omlaag

Dinsdag 12 juli 2005 09:00Margot Boesveld

 

Wie wel eens in het buitenland belt weet dat hij voor hoge kosten kan komen te staan. De prijzen voor mobiel bellen in het buitenland rijzen de pan uit. Daarom moeten de kosten voor mobiel bellen in het buitenland omlaag. Dat vindt een Kamermeerderheid van oppositiepartij PvdA en coalitiepartij CDA. Minister van Economische Zaken Laurens Jan Brinkhorst moet samen met zijn collega-ministers in de Europese Unie ervoor gaan zorgen dat de tarieven in Europa hetzelfde worden als de kosten die je nu betaald voor mobiel bellen in Nederland. Lees artikel.

We zijn blij dat de politiek heeft besloten actie te ondernemen. De telecombedrijven maken woekerwinsten en consumenten worden verrast door torenhoge rekeningen. Vooral nu in de vakantieperiode wordt er veel in het buitenland gebeld. Het is dus jammer is dat er niet eerder actie is ondernomen.

Deel dit artikel
Team Vastelastenbond

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er gebeurt in de vaste lasten wereld. En we geven de beste tips om zelf te besparen op jouw vaste lasten.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Jij kan de eerste zijn!

Plaats een reactie

Lees meer over