Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Bespaar op al je
vaste lasten

Bespaar € 200,- op je Energierekening

Met de Vastelastenbond bespaar je op alle vaste lasten 

Gemiddelde besparing op al je vaste lasten

€1.000,- p.j

Meer informatie

Telecom Italia lanceert nieuwe provider in Nederland

Vrijdag 12 oktober 2007 21:13Margot Boesveld

 

Nederland is een nieuwe provider rijker: Alice. Snelheid staat voorop bij de isp, die gebruikmaakt van het netwerk van BBned.In thuisland Italië, Duitsland en Frankrijk is Telecom Italia al langer actief met Alice. In Italië is Alice met 7,3 miljoen klanten marktleider, terwijl de isp in Duitsland en Frankrijk respectievelijk de derde en vierde plaats op de markt inneemt. In Nederland wordt een topvijf-positie geambieerd. Nederlandse klanten krijgen voor 30 euro per maand een snelheid tot 20 Mbps, plus een telefonieabonnement.Volgens Alice-directeur Arthur van den Ende biedt zijn provider meer dan de concurrentie: "Meer providers bieden internet en bellen voor een prijs rond de 30 euro, maar dan gaat het vaak om veel lagere snelheden." Ook denkt Alice zich te onderscheiden met het feit dat zijn telefoniedienst geen starttarief vraagt.Uit onderzoek dat door NetPanel in opdracht door Alice is verricht, blijkt dat Nederlanders vaak niet weten of ze wel kunnen overstappen. Ook worden ze afgeschrikt door het gedoe dat een migratie naar een andere provider oplevert. "Hierdoor kunnen providers slechte diensten leveren zonder klanten te verliezen en dat is niet waar consumenten op zitten te wachten", zo meent Van den Ende. Om deze reden denkt de directeur dat Alice een kans maakt op de toch zeer volwassen Nederlandse internetmarkt, waar KPN de dominante speler is. (Bron: NU.nl/Laurens Verhagen)Wij hebben met verschillende inernetaanbieders samen gewerkt die met BBned werkten. Dat leverden veel problemen op waar de aanbieders niet altijd iets aan konden doen.Zijn er mensen die ervaring hebben met Alice? Wij horen graag hoe u de service en voorwaarden ervaart.

Deel dit artikel
Team Vastelastenbond

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er gebeurt in de vaste lasten wereld. En we geven de beste tips om zelf te besparen op jouw vaste lasten.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Jij kan de eerste zijn!

Plaats een reactie

Lees meer over