Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Bespaar op al je
vaste lasten

Bespaar € 200,- op je Energierekening

Met de Vastelastenbond bespaar je op alle vaste lasten 

Gemiddelde besparing op al je vaste lasten

€1.000,- p.j

Meer informatie

Telecomaanbieders moeten zich meer op de klant richten

Maandag 27 maart 2006 20:59Margot Boesveld

 

Telecomaanbieders moeten zich meer gaan richten op het behoud van de klant dan op het maken van meer winst.

Dit blijkt uit een internationaal onderzoek van KPMG onder meer dan 3.500 mobiele bellers. uit het de resultaten blijkt dat de klant nog niet van plan zegt te zijn extra te betalen voor een betere dienstverlening op het gebied van bijvoorbeeld games, online messaging, televisie of muziek. De consument ziet echter geen grenzen aan de gebruiksmogelijkheden van de mobiele telefoons.

Het wordt de telecombedrijven dan ook geadviseerd meer te investeren in het behoud van het klantenbestand en minder op extra omzet door breed aanbod van diensten. Ze zouden juist een stabiel aanbod van diensten moeten aanbieden.

De onderzoekers denken dat de consument op die manier vertrouwd raak met het nieuwe aanbod en dat er nieuwe inkomstenbronnen aangeboord kunnen worden in de vorm van adverteerders en andere commerciële partijen. Bron: Vecai.nl

Deel dit artikel
Team Vastelastenbond

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er gebeurt in de vaste lasten wereld. En we geven de beste tips om zelf te besparen op jouw vaste lasten.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Jij kan de eerste zijn!

Plaats een reactie

Lees meer over