Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Bespaar op al je
vaste lasten

Bespaar € 200,- op je Energierekening

Met de Vastelastenbond bespaar je op alle vaste lasten 

Gemiddelde besparing op al je vaste lasten

€1.000,- p.j

Meer informatie

Televisie via internet is er bijna

Maandag 08 januari 2007 20:36Margot Boesveld

 

De makers van Skype het voip-programma, willen televisie via internet aanbieden. De nieuwe dienst, Venice-project, wordt door 6 duizend personen getest en moet volgend jaar beschikbaar zijn, zo meldt de Financial Times.De twee makers van Skype, Janus Friis en Niklas Zennstrom, investeerden een deel van de overname- omzet in het project. Ebay nam Skype in september 2005 over voor 4.1 miljard dollar.Gebruikers van Venice-project ontvangen 'full-screen' hoge kwaliteit televisie na het downloaden van software. In een menu kan gezocht worden naar diverse kanalen, programma's kunnen worden gepauzeerd, door- en terugspoel opties, playlist kan worden gedeeld en chatmogelijkheden met vrienden zijn allemaal kenmerken van het programma.Anders dan bij een dienst als Youtube zal alle content professioneel gegenereerd zijn. De makers van Skype laten aan de Financial Times weten dat de dienst volledig zal passen binnen de Digital Millennium Copyright Act, een Amerikaanse wet die misbruik op copyright moet aanpakken. "Het is een succes als de adverteerders, de contenthouders en de kijkers er dol op zijn", aldus Friis.

Bron: Webwereld

Deel dit artikel
Team Vastelastenbond

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er gebeurt in de vaste lasten wereld. En we geven de beste tips om zelf te besparen op jouw vaste lasten.

Reacties

Frans Bakker

Er is al tv via internet.
Op TelevisieDigitaal.nl las ik dat KPN en Tele2 het al aanboden.

http://www.televisiedigitaal.nl/content.php?menuID=83

Ik vind het alleen wel prijzig.

Maandag 05 februari 2007 08:21

Plaats een reactie

Lees meer over