Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Bespaar op al je
vaste lasten

Bespaar € 200,- op je Energierekening

Met de Vastelastenbond bespaar je op alle vaste lasten 

Gemiddelde besparing op al je vaste lasten

€1.000,- p.j

Meer informatie

Televisiekijker twijfelt over aanschaf digitale televisie

Donderdag 05 juli 2007 17:35Margot Boesveld

 

Eenderde van de Nederlandse televisiekijkers is van plan om volgend jaar de overstap van analoog naar digitaal te maken. Momenteel heeft ongeveer 35 procent van de Nederlandse huishoudens digitale televisie in huis. Volgens onderzoek van Telecom Paper blijkt dat de Nederlander niet overloopt van enthousiasme voor de aanschaf van digitale televisie.Reden voor de aarzeling is dat veel consumenten er tegenop zien om nieuwe apparatuur aan te schaffen. Daarnaast denkt de Nederlandse televisiekijker meer geld kwijt te zijn met de aanschaf van digitale televisie.Van de huishoudens die wel digitale televisie inmiddels hebben aangeschaft, heeft 41,6 procent meer dan alleen het basispakket.Bron: emerce.nl

Deel dit artikel
Team Vastelastenbond

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er gebeurt in de vaste lasten wereld. En we geven de beste tips om zelf te besparen op jouw vaste lasten.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Jij kan de eerste zijn!

Plaats een reactie

Lees meer over