Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Bespaar op al je
vaste lasten

Bespaar € 200,- op je Energierekening

Met de Vastelastenbond bespaar je op alle vaste lasten 

Gemiddelde besparing op al je vaste lasten

€1.000,- p.j

Meer informatie

Tienduizend huishoudens ontvangen 'energiebox'

Woensdag 07 juni 2006 18:45Margot Boesveld

 

DEN HAAG (Energeia) - Eind dit jaar ontvangen tienduizend Nederlandse huishoudens een zogeheten energiebox, waarmee zo'n 10% energie kan worden bespaard. Het betreft een proef waarvoor staatssecretaris Van Geel van Vrom EUR 2 mln beschikbaar stelt. Als de proef slaagt, wordt die in heel Nederland uitgebreid.De huishoudens kunnen via een bestelformulier energiebesparende producten bestellen, al dan niet bij ontvangst van de jaarlijkse energierekening. Voorbeelden van energiebesparende producten zijn een standby-killer, energiemeter, tochtweerder of spaarlamp.Tevens wordt een haalbaarheidsonderzoek gedaan naar een nationaal systeem voor energiebesparing via energiebonnen, in samenwerking met de detailhandel. Tegen inlevering van zo'n bon kunnen huishoudens dan energiebesparende producten krijgen.Copyright©, Energeia, 2006

Deel dit artikel
Team Vastelastenbond

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er gebeurt in de vaste lasten wereld. En we geven de beste tips om zelf te besparen op jouw vaste lasten.

Reacties

C. Zegers

Een misleidende boodschap,

Al eerder heeft de overheid opgeroepen via TV spots e.d om energie te besparen. Spaarlampje extra, gordijnen dicht de thermostaat een graadje lager men kon zo honderden guldens per jaar besparen.

De boodschap sloeg goed aan en men ging massaal besparen, echter werd men hiervoor niet beloond met een lagere rekening. De energie bedrijven verhoogde de energie prijzen zover dat zij hetzelfde bleven ontvangen maar minder hoefden te leveren.

Gewoon bedrog dus.

Geef maar extra geld uit aan spaarlampen en tochtstrips, goed voor het bedrijfsleven maar in plaats dat het een voordeel oplevert kost het alleen meer. Of dacht u werkelijk dat uw energie rekening omlaag zal gaan.

Chris

Donderdag 15 juni 2006 10:26

Plaats een reactie

Lees meer over