Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Bespaar op al je
vaste lasten

Bespaar € 200,- op je Energierekening

Met de Vastelastenbond bespaar je op alle vaste lasten 

Gemiddelde besparing op al je vaste lasten

€1.000,- p.j

Meer informatie

Tiscali definitief ingelijfd door KPN

Maandag 25 juni 2007 14:20Margot Boesveld

 

KPN heeft de Nederlandse tak van Tiscali definitief overgenomen. Het telecombedrijf neemt de 295.000 breedbandabonnees plus de dienstverlening over voor een bedrag van 236 miljoen euro.De klanten van Tiscali hebben een mail ontvangen waarin de overname door KPN wordt bevestigd. Wat de eventuele gevolgen zijn voor de breedbandabonnees is niet duidelijk. Voorlopig verandert er niks aan de tarieven of verbindingen. Alle Tiscali-abonnees behouden hun huidige e-mailadressen. Ook Tiscali Customer Services blijft gewoon op de gebruikelijke manieren en tijdens de gebruikelijke openingstijden te bereiken.Enkele weken geleden heeft de NMa (Nederlandse Mededingingsautoriteit) de overname van de Nederlandse activiteiten van Tiscali door KPN goedgekeurd.

Deel dit artikel
Team Vastelastenbond

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er gebeurt in de vaste lasten wereld. En we geven de beste tips om zelf te besparen op jouw vaste lasten.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Jij kan de eerste zijn!

Plaats een reactie

Lees meer over