“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Bespaar op al je
vaste lasten

Bespaar € 200,- op je Energierekening

Met de Vastelastenbond bespaar je op alle vaste lasten 

Gemiddelde besparing op al je vaste lasten

€1.000,- p.j

Meer informatie

Twee miljoen kijkers digitale televisie

Maandag 09 juli 2007 14:24Margot Boesveld

 

In Nederland zijn er inmiddels twee miljoen huishoudens die digitale televisie hebben aangeschaft. Volgens onderzoek van Telecom Paper zal er aan het einde van dit jaar zo'n 2,6 miljoen huishoudens met digitale televisie zijn.Het aantal huishoudens met televisie via een digitale kabel of ether, satelliet of ADSL is gestegen met 5,9 procent. Na afsluiting van het eerste kwartaal van dit jaar keken 2,1 miljoen huishouden digitale televisie. In totaal zijn er 7 miljoen huishoudens in Nederland met een televisie-aansluiting (analoog en digitaal).Het aantal Nederlandse huishoudens met een analoge aansluiting is inmiddels gedaald tot 4,9 miljoen. Volgens de marktonderzoeker zou een derde van deze huishoudens wel overwegen om volgend jaar over te stappen naar digitale televisie. Dat Nederlanders niet massaal de overstap van analoog naar digitaal maken, heeft verscheidene oorzaken. Veel consumenten twijfelen vanwege de extra kosten om apparatuur aan te schaffen. Daarnaast is men over het algemeen tevreden met de kwaliteit die analoge televisie biedt.Volgens marktonderzoeksbureau GfK wordt het zogeheten 'uitgesteld televisie kijken' populair. Met bijvoorbeeld een digitale videorecorder of set top boxen met harde schijven kan de kijker niet alleen een programma opnemen, maar ook live televisie pauzeren.Bron: Emerce

Deel dit artikel

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er gebeurt in de vaste lasten wereld. En we geven de beste tips om zelf te besparen op jouw vaste lasten.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Jij kan de eerste zijn!

Plaats een reactie

Lees meer over