Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Bespaar op al je
vaste lasten

Bespaar € 200,- op je Energierekening

Met de Vastelastenbond bespaar je op alle vaste lasten 

Gemiddelde besparing op al je vaste lasten

€1.000,- p.j

Meer informatie

Uitstel energiemissie Rusland

Donderdag 10 april 2014 15:29Margot Boesveld

 

De energiemissie onder leiding van minister Kamp naar Rusland is voorlopig van de baan. Het kabinet heeft besloten om de handelsreis, die in mei zou plaatsvinden, uit te stellen vanwege de ontwikkelingen in Oekraïne en met name in het oosten van dat land.

De Europese Unie bezint zich opnieuw op de betrekkingen met Rusland en minister Timmermans zegt dat het besluit in dat licht moet worden bezien. "Een succesvolle missie is in het huidige klimaat niet goed mogelijk. Daarom is het beter de missie tot nader order uit te stellen."

Geen sanctie
Hij bendadrukt dat er geen sprake is van een sanctie tegen Rusland. "Sancties zijn echt het laatste middel en ik wil er alles aan doen om te voorkomen dat we sancties moeten nemen."

Verder zegt hij dat de missie zeker doorgaat, maar op een later tijdstip. "De reis verdient een gedegen voorbereiding en dat is op dit moment niet goed mogelijk."

Escalerend
De energiemissie met Nederlandse ondernemers was bedoeld om de economische banden met Russische gasbedrijven aan te halen. Tot nu toe zei minister Kamp steeds dat de voorbereidingen doorgingen, omdat Europa nog niet had besloten om de sancties tegen Rusland in te stellen.

SP-Kamerlid Van Bommel vindt dat het kabinet nu voor de muziek uitloopt. Hij vreest dat het niet laten doorgaan van de missie escalerend werkt.

Deel dit artikel
Team Vastelastenbond

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er gebeurt in de vaste lasten wereld. En we geven de beste tips om zelf te besparen op jouw vaste lasten.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Jij kan de eerste zijn!

Plaats een reactie

Lees meer over