Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Bespaar op al je
vaste lasten

Bespaar € 200,- op je Energierekening

Met de Vastelastenbond bespaar je op alle vaste lasten 

Gemiddelde besparing op al je vaste lasten

€1.000,- p.j

Meer informatie

UPC ergert na consument ook Kamer

Vrijdag 15 september 2006 10:23Margot Boesveld

 

De kabelmaatschappij UPC ergert met haar verkoopmethoden niet alleen veel abonnees, maar ook een groot deel van de Tweede Kamer. Staatssecretaris Van Gennip wil in een gesprek met bedrijven en Consumentenbond komen tot afspraken over wat wel en wat niet door de beugel kan. UPC verstuurt gratis mediabox aan haar klanten, waarmee digitale tv kan worden bekeken.UPC stuurt haar klanten zogeheten mediaboxen, waarmee ze gedurende een halfjaar gratis digitale televisie kunnen ontvangen. In die tijd worden ze telefonisch benaderd met de vraag of ze na dat halfjaar een abonnementsgeld willen betalen voor de digitale signalen.De PvdA pleitte in het vragenuurtje voor een ,,weggooirecht''. Mensen hebben immers nooit om een mediabox gevraagd en moeten hem kunnen weggooien als zij hem niet meer willen.Volgens Van Gennip is het echter de vraag of ze daar geen problemen mee krijgen, als ze akkoord zijn gegaan met de ontvangst van de mediabox.Gonnie van Oudenallen, een eenpersoonsfractie, ondervroeg Van Gennip dinsdag hierover, maar de kwestie houdt de Tweede Kamer al langer bezig. Volgend jaar is het aan een nieuwe Consumentenautoriteit om oneerlijke handelspraktijken tegen te gaan aan de hand van nieuwe wetgeving. Bron: ANP

Deel dit artikel
Team Vastelastenbond

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er gebeurt in de vaste lasten wereld. En we geven de beste tips om zelf te besparen op jouw vaste lasten.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Jij kan de eerste zijn!

Plaats een reactie

Lees meer over