Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Bespaar op al je
vaste lasten

Bespaar € 200,- op je Energierekening

Met de Vastelastenbond bespaar je op alle vaste lasten 

Gemiddelde besparing op al je vaste lasten

€1.000,- p.j

Meer informatie

UPC verliest 26.000 klanten na overname Ziggo

Vrijdag 13 februari 2015 13:41Margot Boesveld

 

In 2014 kwam de overname van Ziggo door UPC veel in het nieuws. Op 5 november werd de overname - na goedkeurig van ACM - officieel. Dat meldde eigenaar Liberty Global. Het gaat daarbij om de periode tussen 11 november, de datum waarop Ziggo meetelt in de cijfers van de multinational, en 31 december van vorig jaar.

Sinds de overname zag UPC zijn klantenbestand met 11.000 abonnees slinken. Bij Ziggo vertrokken in de laatste twee maanden van het jaar 15.000 klanten. Die daling gaat tegen de trend van de rest van het jaar in. Over het hele jaar genomen was er echter een toename van klanten. UPC en Ziggo haar aan 31.000 klanten de diensten verkocht.

De omzet is daarentegen in 2014 met 20% gestegen.

Bron: ANP

Deel dit artikel
Team Vastelastenbond

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er gebeurt in de vaste lasten wereld. En we geven de beste tips om zelf te besparen op jouw vaste lasten.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Jij kan de eerste zijn!

Plaats een reactie

Lees meer over