Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Bespaar op al je
vaste lasten

Bespaar € 200,- op je Energierekening

Met de Vastelastenbond bespaar je op alle vaste lasten 

Gemiddelde besparing op al je vaste lasten

€1.000,- p.j

Meer informatie

Vakantiegangers vaak dubbel verzekerd

Donderdag 05 juli 2007 17:32Margot Boesveld

 

Veel vakantiegangers zijn dubbel verzekerd, zowel voor autohulp als voor medische zorg. Dat blijkt uit een onderzoek van Independer.nlPechhulp in het buitenland wordt vaak dubbel verzekerd. Uit het onderzoek van Independer.nl blijkt dat ruim een derde van de mensen die met de auto op vakantie gaat een auto heeft die jonger is dan 3 jaar. De meeste dealers bieden bij een nieuwe auto mobiliteitsgarantie aan binnen Europa. Pechhulp apart verzekeren via de ANWB of Route Mobiel is dan vaak niet nodig.Ook bij medische kosten verzekeren veel mensen zich dubbel. Bijna de helft van de ondervraagden met een aanvullende zorgverzekering en dekking voor kosten in het buitenland, verzekert de medische kosten ook nog eens via de reisverzekering. Voor reizen binnen Europa is dat niet echt nodig.Ongevallendekking wordt bij een reisverzekering vaak ten onterechte meeverzekerd. 43% van de mensen met een doorlopende reisverzekering kiest hiervoor. Deze rubriek biedt geen hulp bij een ongeval, zoals vaak wordt gedacht.De ongevallendekking biedt een eenmalige uitkering bij overlijden of blijvende invaliditeit. De meeste mensen zijn hiervoor al op een andere manier verzekerd. Bij een reisverzekering is ook dit veelal een overbodige dekking.Bron. Independer

Deel dit artikel
Team Vastelastenbond

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er gebeurt in de vaste lasten wereld. En we geven de beste tips om zelf te besparen op jouw vaste lasten.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Jij kan de eerste zijn!

Plaats een reactie

Lees meer over