Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Bespaar op al je
vaste lasten

Bespaar € 200,- op je Energierekening

Met de Vastelastenbond bespaar je op alle vaste lasten 

Gemiddelde besparing op al je vaste lasten

€1.000,- p.j

Meer informatie

Vandebron biedt 1 miljoen voor hemwegcentrale: Stunt of serieus?

Donderdag 23 maart 2017 21:41Margot Boesveld

 

Energieleverancier Vandebron heeft 1 miljoen geboden voor de Hemwegcentrale in Amsterdam en de centrale omtoveren tot een speeltuin. 
Met dit bod kan Nuon de 200 medewerkers een een alternatief bieden zegt Vandebron. Het bod is donderdag overgebracht aan de Nuon-directie.

De kolencentrale op de Hemweg is energieleverancier Nuon al jaren een doorn in het oog. De centrale is in handen van het Zweedse Vattenfall en relatief oud en vervuilend maar mag nog in bedrijf blijven van de Nederlandse overheid. Nuon wilde zelf de energieopwekking al vergroenen en had daarom subsidie aangevraagd om in de centrale biomassa bij te stoken. Die subsisie is niet toegewezen. Nuon zegt inmiddels met de overheid in overleg te zijn over een vergoeding om de centrale te sluiten.

Het idee om een centrale te kopen en te sluiten is niet helemaal nieuw. In oktober 2015 stelde Greenpeace voor de Duitse bruinkoolactiviteiten van Vattenfall te kopen en te beëindigen. Van de bron geeft toe op deze manier 'aandacht te willen vragen'. 'Dit bod moet bijdragen aan de publieke discussie'. Heel serieus neemt Nuon het bod niet. De energielevanancier heeft het bod inmiddels afgeslagen. 

Deel dit artikel
Team Vastelastenbond

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er gebeurt in de vaste lasten wereld. En we geven de beste tips om zelf te besparen op jouw vaste lasten.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Jij kan de eerste zijn!

Plaats een reactie

Lees meer over