Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Bespaar op al je
vaste lasten

Bespaar € 200,- op je Energierekening

Met de Vastelastenbond bespaar je op alle vaste lasten 

Gemiddelde besparing op al je vaste lasten

€1.000,- p.j

Meer informatie

Vaste kosten energie gaan 25 euro omlaag

Donderdag 27 november 2014 10:43Margot Boesveld

 

De vaste kosten op de energierekening  dalen volgend jaar met gemiddeld 25 euro per huishouden. Netbeheerders mogen minder transportkosten berekenen voor gas en elektriciteit.      

Netbeheerders hebben in hun regio's een  monopoliepositie,daarom bepaalt de ACM, de toezichthouder Autoriteit Consument en Markt, de tarieven die zij mogen rekenen voor hun diensten.    

Volgens de toezichthouder kunnen de netbeheerders volgend jaar met 260 mln minder toe door efficiënter te werken. Ook kunnen ze door de lage rentestand goedkoper geld lenen voor nieuwe investeringen.

Dit geldt voor ieder huishouden in Nederland

Deze netwerkkosten staan los van welke energieleverancier de consument heeft. Deze vermindering van de transportkosten geldt dus voor ieder huishouden. 

 

Bron: NOS

Deel dit artikel
Team Vastelastenbond

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er gebeurt in de vaste lasten wereld. En we geven de beste tips om zelf te besparen op jouw vaste lasten.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Jij kan de eerste zijn!

Plaats een reactie

Lees meer over