Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Bespaar op al je
vaste lasten

Bespaar € 200,- op je Energierekening

Met de Vastelastenbond bespaar je op alle vaste lasten 

Gemiddelde besparing op al je vaste lasten

€1.000,- p.j

Meer informatie

Vaste lijn verliest van mobiel

Dinsdag 11 maart 2008 13:03Margot Boesveld

 

In West-Europa zal halverwege dit jaar voor het eerst meer mobiel gebeld worden dan met de vaste lijn. Dit blijkt uit een onderzoek van Analysys. De onderzoekers melden dat het aandeel van mobiele telefoons elk kwartaal met 1,4 procent toeneemt, waardoor aan het einde van de zomer het keerpunt zal worden bereikt waarop er meer mobiel dan vast wordt gebeld. Deze situatie verschilt van land tot land. In Groot-Brittannië wordt dit keerpunt waarschijnlijk al in het tweede kwartaal van dit jaar bereikt. In Italië en Duitsland zal de omslag nog even op zich laten wachten, denken de onderzoekers. Volgens Rupert Wood, hoofdanalist bij Analysys, heeft dat met de prijzen van mobiele telefonie te maken. “Consumenten hebben een vrij vast budget voor voice, dus ongewijzigde volumes van het gebruik van de vaste lijn wijzen er eigenlijk op dat de consument mobiele telefonie niet kan betalen.”
Bron: ZDNet.nl
Deel dit artikel
Team Vastelastenbond

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er gebeurt in de vaste lasten wereld. En we geven de beste tips om zelf te besparen op jouw vaste lasten.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Jij kan de eerste zijn!

Plaats een reactie

Lees meer over