Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Bespaar op al je
vaste lasten

Bespaar € 200,- op je Energierekening

Met de Vastelastenbond bespaar je op alle vaste lasten 

Gemiddelde besparing op al je vaste lasten

€1.000,- p.j

Meer informatie

Vastelastenbond bakt appeltaart voor eigenaar goedkopere verzekeringspolis

Maandag 09 mei 2011 15:30Margot Boesveld

 

Vereniging de Vastelastenbond kan van de daken schreeuwen dat haar leden ook met verzekeringen goedkoper uit zijn dan bij overige aanbieders. Veel origineler is het om een ludieke actie op touw te zetten en die onder leden te verspreiden via de digitale nieuwsbrief. Een groot aantal leden werd vorige week uitgedaagd om hun polis te vergelijken met die van de Vastelastenbond. Wie aantoonbaar minder betaalt, ontvangt van bestuurder Dennis van Druten een appeltaart. Zelfgebakken en persoonlijk overhandigd.

Slechts één goedkopere polis Natuurlijk heeft de Vastelastenbond goed nagedacht over de consequenties van deze ludieke actie. “Bij 5 appeltaarten halen we een uitzonderlijk, goede score”, zegt Dennis van Druten lachend. “Met liefde en plezier trek ik dan mijn keukenshort aan en ga een middag in de keuken staan om een heerlijke appeltaart te bakken.” Het aantal inzendingen overtrof de verwachtingen van Dennis van Druten in positieve zin. “Van de aangeschreven leden overhandigde slechts één persoon een goedkopere polis”, vervolgt hij. “Zijn polis was 86 eurocent goedkoper. Ik ben een man van mijn woord, dus ik bak een appeltaart en ga die persoonlijk overhandigen.”

Geen tussenpersonen, prima schadeafhandeling en dekking De verzekeringspolis van de Vastelastenbond is in nauwe samenwerking met Intrasurance tot stand gekomen en loopt bij Nationale Nederlanden. “De kans is heel groot dat leden van de Vastelastenbond voor onze polis minder betalen dan voor hun huidige polis”, vervolgt Dennis van Druten zijn verhaal. “Ons systeem is volledig geautomatiseerd en we werken ook zonder tussenpersonen. We hoeven dus geen extra kosten te maken, die we vervolgens in de hoogte van de premie verdisconteren.” Over de schadeafhandeling en dekking hebben de Vastelastenbond en Intrasurance ook goed nagedacht. “Consumenten beoordelen deze verzekeringen gemiddeld met een 9.”

Actie met zelfgebakken appeltaart gaat door Volgens de Vastelastenbond bestaat de mogelijkheid dat mensen in het verleden een polis hebben afgesloten met extra korting. “Soms werkt die korting nog door en betalen mensen nu nog minder dan bij de Vastelastenbond”, stelt Dennis van Druten. “De kans is heel klein dat consumenten via een tussenpersoon of rechtstreeks bij de verzekeraar een lagere premie betalen voor hun verzekeringspolis dan op vastelastenbond.nl. Daarom blijven we onze leden uitdagen om hun polis te vergelijken met die van de Vastelastenbond en Intrasurance. Zijn ze toch goedkoper uit, dan bak ik opnieuw een appeltaart.”

Deel dit artikel
Team Vastelastenbond

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er gebeurt in de vaste lasten wereld. En we geven de beste tips om zelf te besparen op jouw vaste lasten.

Reacties

xk

Er was slechts 1 persoon met een goedkopere polis. Waarom dan bij vier mensen een taart langs brengen?

Vrijdag 13 december 1901 21:05

Dennis van Druten

Beste XK,

Ondertussen zijn het er al 9, maar dit vinden we echt een heel goed resultaat hoor. Bovendien vinden we het belangrijk om te weten hoe een andere verzekeraar goedkoper kan zijn. Het gaat ons ook om de informatie die we door deze actie binnenkrijgen.

Vaak is het maar een verschil van centen en we kunnen niet op alle verschillende verzekeringen echt de goedkoopste zijn. Er zijn namelijk ook belangrijkere zaken dan de prijs waar we zeker niet op in willen leveren.

Al met al zijn we trots op het resultaat van anderhalf jaar onderzoek en onderhandelen!

Vrijdag 13 december 1901 21:05

Rick en Daniëlle

Wij hadden 4 polissen die goedkoper waren en hoopten dus op 4 appeltaarten ;-). Nee hoor, we kregen afgelopen woensdag zo'n enorme appelnotentaart waar we tot het weekend mee konden doen! Volgens ons niet meer zelf gebakken maar deze vlaaienspecialtist heeft een fantastisch lekkere taart gemaakt! Bedankt voor deze verrassing!

Vrijdag 13 december 1901 21:05

Dennis van Druten

Ja, u heeft uw verzekeringen gewoon goed geregeld. Petje af hoor. We bakken de Appeltaarten op dit moment inderdaad niet meer zelf, maar dat kunnen we best wel aan Multivlaai overlaten. Voor ons was het een hele leuke, maar toch wel tijdrovende klus.

In ieder geval bedankt voor de reactie, erg leuk!

Vrijdag 13 december 1901 21:05

Plaats een reactie

Lees meer over