Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Bespaar op al je
vaste lasten

Bespaar € 200,- op je Energierekening

Met de Vastelastenbond bespaar je op alle vaste lasten 

Gemiddelde besparing op al je vaste lasten

€1.000,- p.j

Meer informatie

Vastelastenbond beste keuze voor laag, gemiddeld en hoog verbruik!

Dinsdag 27 juli 2010 11:08Margot Boesveld

 

Vandaag hebben we een uitgebreide vergelijking gemaakt van de variabele stroom- en gastarieven. Hierbij is een verdeling gemaak in verschillende verbruikersgroepen: laag, gemiddeld en hoog verbruik.  Goed nieuws: de Vastelastenbond komt als goedkoopste uit de vergelijking! Hieronder vindt u de top 5 aanbieders voor een gemiddeld verbruik. Klik hier om het totale vergelijk te zien.     Ga naar het totale vergelijk >>

De Vastelastenbond hanteert een bovengemiddeld vastrecht. Dit is een bewuste keuze: door een hoger vastrecht te hanteren kunnen de tarieven per kWh en m3 verlaagd worden. Omdat leden van de Vastelastenbond bovengemiddeld verbruiken zijn zij gebaat bij een hoger vastrecht en lagere tarieven.  Uit het bovenstaande vergelijk blijkt dat ons aanbod ook aantrekkelijk is voor een gemiddeld verbruik en zelfs voor een laag verbruik! Vragen? Heeft u vragen over het vergelijk of bent u benieuwd wat uw jaarkosten via de Vastelastenbond bedragen? Neem contact met ons op!

Deel dit artikel
Team Vastelastenbond

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er gebeurt in de vaste lasten wereld. En we geven de beste tips om zelf te besparen op jouw vaste lasten.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Jij kan de eerste zijn!

Plaats een reactie

Lees meer over