Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Bespaar op al je
vaste lasten

Bespaar € 200,- op je Energierekening

Met de Vastelastenbond bespaar je op alle vaste lasten 

Gemiddelde besparing op al je vaste lasten

€1.000,- p.j

Meer informatie

Vastelastenbond kiest voor FBTO zorgverzekering

Maandag 04 december 2006 15:18Margot Boesveld

 

Ook dit jaar bieden we een betrouwbare en voordelige zorgverzekering in samenwerking met FBTO. Op de basisverzekering krijg je een korting van 7% en op de aanvullende modules is de korting maar liefst 10%.

Dit houdt in dat we een basisverzekering voor € 87,88 aanbieden!

Wij kiezen voor FBTO om de volgende redenen:

FBTO biedt de voordeligste échte restitutiepolis van Nederland, dus je bent volledig vrij in de keuze van je zorgaanbieder Je zorgaanbieder kan de rekening rechtstreeks naar FBTO sturen, je hoeft dus nooit een rekening voor te schieten Je bepaalt zelf waaruit je aanvullende verzekering bestaat FBTO wordt uitstekend beoordeeld in klanttevredenheidonderzoeken Afgelopen jaar hebben we naar alle tevredenheid samengewerkt met FBTO

Leden die al bij FBTO zijn verzekerd via de Vastelastenbond krijgen automatisch de nieuwe korting berekend. De korting groeit dus met de Vastelastenbond mee, en als lid pluk je daar de vruchten van!

Wil je je zich aanmelden voor de zorgverzekering of een offerte opvragen? Klik dan op aanmelden (op de Vastelastenbond website). Je kunt ook op de FBTO website collectiviteitsnummer U80 invullen om de korting te berekenen.

Je hebt tot 1 januari de tijd om je huidige verzekering op te zeggen. Tot 1 februari heb je de tijd om je voor de nieuwe zorgverzekering aan te melden.

Deel dit artikel
Team Vastelastenbond

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er gebeurt in de vaste lasten wereld. En we geven de beste tips om zelf te besparen op jouw vaste lasten.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Jij kan de eerste zijn!

Plaats een reactie

Lees meer over