Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Bespaar op al je
vaste lasten

Bespaar € 200,- op je Energierekening

Met de Vastelastenbond bespaar je op alle vaste lasten 

Gemiddelde besparing op al je vaste lasten

€1.000,- p.j

Meer informatie

'Veel mensen doen boodschappen met zorgtoeslag'

Maandag 05 december 2005 16:20Margot Boesveld

 

Bijna de helft van de Nederlanders die een zorgtoeslag ontvangt, gebruiken deze niet volledig voor betaling van de zorgkosten. Ze doen er de boodschappen mee, betalen openstaande rekeningen of geven het uit aan de vaste lasten.Dat blijkt uit onderzoek van TNS NIPO in opdracht van incassobureau Intrum Justitia.Onder meer ouderenbonden en sociale diensten maken zich zorgen over mensen die de zorgtoeslag niet gebruiken waarvoor die bedoeld is. Het gevolg kan zijn dat mensen hun premie niet betalen en onverzekerd raken.5,3 miljoen Nederlanders inmiddels een zorgtoeslag aangevraagd bij de Belastingdienst. Met de toeslag kunnen mensen de hogere premie betalen die ze kwijt zijn aan de nieuwe ziektekostenverzekering die volgend jaar ingaat.Bron: Vara Kassa

Deel dit artikel
Team Vastelastenbond

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er gebeurt in de vaste lasten wereld. En we geven de beste tips om zelf te besparen op jouw vaste lasten.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Jij kan de eerste zijn!

Plaats een reactie

Lees meer over