Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Bespaar op al je
vaste lasten

Bespaar € 200,- op je Energierekening

Met de Vastelastenbond bespaar je op alle vaste lasten 

Gemiddelde besparing op al je vaste lasten

€1.000,- p.j

Meer informatie

Veel Nederlanders bezuinigen auto weg

Dinsdag 23 april 2013 11:24Margot Boesveld

 

Vorig jaar heeft 70 procent van de Nederlandse huishoudens bezuinigd. Ze houden vooral de hand op de knip bij uitgaven aan luxe goederen (bijvoorbeeld tv's en computers), etentjes en kleding. Dat blijkt uit onderzoek van voorlichtingsorganisatie Nibud, dat maandag is gepubliceerd.

9 procent heeft auto weggedaan
De helft van de mensen die op de uitgaven zijn gaan letten heeft het gevoel niet méér te kunnen bezuinigen dan ze nu al doen. Circa 60 procent zit in de laatste fase van bezuinigen, wat inhoudt dat ze bepaalde producten niet meer kopen. Ook heeft 9 procent zelfs de auto weggedaan.

Iedereen bezuinigt
Volgens het Nibud is het percentage Nederlanders dat bezuinigt nog nooit zo hoog is geweest de afgelopen jaren. Alle inkomensgroepen, van laag tot hoog, bezuinigen. ANP

Deel dit artikel
Team Vastelastenbond

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er gebeurt in de vaste lasten wereld. En we geven de beste tips om zelf te besparen op jouw vaste lasten.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Jij kan de eerste zijn!

Plaats een reactie

Lees meer over