Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Bespaar op al je
vaste lasten

Bespaar € 200,- op je Energierekening

Met de Vastelastenbond bespaar je op alle vaste lasten 

Gemiddelde besparing op al je vaste lasten

€1.000,- p.j

Meer informatie

Verdubbeling digitale televisie

Maandag 19 februari 2007 16:56Margot Boesveld

 

Het aantal huishoudens in Nederland met digitale televisie is binnen een jaar verdubbeld. Eind 2005 had 11 procent van de huishoudens via de opvolger van de analoge televisie beeld en geluid. Eind 2006 had ruim een op de vijf huishoudens digitale televisie, zo blijkt donderdag uit onderzoek van de Telecom Multiplay Monitor van TNS NIPO.De belangrijkste groei was in de zomer van 2006. Het aantal nam destijds toe van 15 procent naar 21 procent. Volgens TNS NIPO is dit te danken aan acties van aanbieders. Met name huishoudens met een kostwinnaar tussen 25 en 44 jaar zijn hier gevoelig voor.Het laatste kwartaal is de groei echter gestagneerd. Hoewel 6 procent van de huishoudens plannen heeft om op korte termijn over te gaan op een abonnement voor digitale televisie, zal een verdere groei alleen kunnen worden gerealiseerd door een goed aanbod van de aanbieders.Bron: ANP

Deel dit artikel
Team Vastelastenbond

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er gebeurt in de vaste lasten wereld. En we geven de beste tips om zelf te besparen op jouw vaste lasten.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Jij kan de eerste zijn!

Plaats een reactie

Lees meer over