“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | oprichter van de Vastelastenbond

Lees meer over ons

Bespaar op al je
vaste lasten

Bespaar € 200,- op je Energierekening

Met de Vastelastenbond bespaar je op alle vaste lasten 

Gemiddelde besparing op al je vaste lasten

€1.000,- p.j

Meer informatie

Verdubbeling verkoop zonnepanelen

Dinsdag 14 juli 2015 10:06Margot Boesveld

 

De verkoop van zonnepanelen is dit jaar verdubbeld. Importeurs en installateurs zien omzetstijgingen van 70 tot 100 procent ten opzichte van 2014, meldt BNR dinsdag na een rondgang.

Sinds het mes is gezet in het woud aan subsidies en importheffingen en de regels zijn versimpeld maken vooral consumenten de weg naar hun dak om zonnepanelen te installeren.  

 

"Wat je nu ziet is dat zeker 70 procent van de zonnepanelen gaat naar kleingebruikers. Dat is vrij perfect geregeld in Nederland met een salderingsregeling, maar voor grotere daken liggen er nog wel uitdagingen", zegt Peter Desmet van Solarclarity, de grootste groothandel in zonnepanelen.

Volgens de branche zijn ook de vooruitzichten voor de verkoop van zonnepanelen goed. De prijs van zonnepanelen zal de komende jaren echter niet verder dalen.

Toename belangstelling

De belangstelling voor zonnepanelen neemt toe. Men is duurzamer en is bewust bezig met onafhankelijke energiebronnen. 

De Vastelastenbond zag ook een verdubbeling van de zonnepanelen aanvragen. Meer weten over zonnepanelen of de teruglevering? Neem dan contact op met een van onze adviseurs. 

 

 

 

Bron: nu.nl /Vastelastenbond

Deel dit artikel

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er gebeurt in de vaste lasten wereld. En we geven de beste tips om zelf te besparen op jouw vaste lasten.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Jij kan de eerste zijn!

Plaats een reactie

Lees meer over