Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Bespaar op al je
vaste lasten

Bespaar € 200,- op je Energierekening

Met de Vastelastenbond bespaar je op alle vaste lasten 

Gemiddelde besparing op al je vaste lasten

€1.000,- p.j

Meer informatie

Vergelijkingssites objectief?

Donderdag 23 juni 2005 10:00Margot Boesveld

 

Nou, de Vastelastenbond vindt van niet. Het is namelijk vrij kostbaar om opgenomen te worden in één van deze vergelijkingssites. Er worden al snel bedragen van € 20,- á € 25,- per doorklik (die leidt tot een aanmelding) berekend aan de leverancier. Onze vereniging heeft een marge van slechts enkele euro’s per product en dus niet de mogelijkheid om dit spelletje mee te spelen. Zelfs op de website www.energiebond.nl (consumentenbond) worden wij niet meegenomen in het vergelijk. We zijn wel in 99% van de gevallen de goedkoopste mogelijkheid voor consumenten. Wat is uw mening hierover en hoe zou onze vereniging dit probleem op kunnen lossen? Geef uw reactie!!

Deel dit artikel
Team Vastelastenbond

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er gebeurt in de vaste lasten wereld. En we geven de beste tips om zelf te besparen op jouw vaste lasten.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Jij kan de eerste zijn!

Plaats een reactie

Lees meer over