Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Bespaar op al je
vaste lasten

Bespaar € 200,- op je Energierekening

Met de Vastelastenbond bespaar je op alle vaste lasten 

Gemiddelde besparing op al je vaste lasten

€1.000,- p.j

Meer informatie

'Vergelijkingssites telecom moeten beter'

Woensdag 09 mei 2007 15:16Margot Boesveld

 

Websites waar consumenten producten van telecomaanbieders kunnen vergelijken moeten verbeterd worden.Dat concludeert staatssecretaris Frank Heemskerk (Economische Zaken) woensdag na een onderzoek naar de vergelijkingssites op internet. Daaruit komt naar voren dat in de helft van de gevallen de vermelde informatie over telecomtarieven klopt.Daarnaast is soms onduidelijk hoe onafhankelijk de vergelijkingssite is. In 55% van de gevallen is de manier waarop de sites hun geld verdienen voor de consument niet duidelijk. Sommige van de sites hebben meer dan honderdduizend bezoekers per dag.De studie is uitgevoerd door onderzoeksbureau Berenschot in opdracht van het ministerie van Economische Zaken. Heemskerk wil met het onderzoek aan consumenten laten zien wat de zeggingskracht is van een vergelijkingssite. Naast een hogere kwaliteit wil de staatssecretaris dat de sites meer gezamenlijk optrekken, waarbij het ministerie als een centraal aanspreekpunt kan fungeren.Bron: RTLZ.nl

Deel dit artikel
Team Vastelastenbond

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er gebeurt in de vaste lasten wereld. En we geven de beste tips om zelf te besparen op jouw vaste lasten.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Jij kan de eerste zijn!

Plaats een reactie

Lees meer over