Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Bespaar op al je
vaste lasten

Bespaar € 200,- op je Energierekening

Met de Vastelastenbond bespaar je op alle vaste lasten 

Gemiddelde besparing op al je vaste lasten

€1.000,- p.j

Meer informatie

Versatel haalt helft van beloofde snelheid

Donderdag 18 augustus 2005 14:00Margot Boesveld

 

Nu de eerste abonnees zijn aangesloten op het 20 Mbps-pakket van Versatel, komen de eerste betrouwbare metingen binnen. Gemiddeld wordt de helft van de snelheid gehaald. Gemiddeld komt het adsl2+-pakket van Versatel uit op 10 Mbps, precies de helft van de snelheid waarmee het telecombedrijf groot adverteert. Het 40 euro kostende abonnement wordt door Versatel ingezet om voetbal in de huiskamers te krijgen. Voor het tv-kijken is ongeveer 6 Mbps benodigd; de rest blijft over voor het internetten.

Ik vind dit een zeer kwalijke zaak. Versatel communiceert overal groot met 20 Mbps maar kan dit bij lange na niet waar maken. Dat is het zelfde dat als je een auto koopt met een topsnelheid van 200 die uiteindelijk maar 120 haalt. 20 Mbps kun je halen onder maximale omstandigheden. Er zal ook niet geklaagd worden als er snelheden van 15 Mbps of meer worden gehaald maar om maar de helft te halen is echt schrijnend. Ik hoop dat de politiek dit gaat aanpassen. Ook bij andere aanbieders die hun beloftes bij lange niet waar kunnen maken.

Deel dit artikel
Team Vastelastenbond

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er gebeurt in de vaste lasten wereld. En we geven de beste tips om zelf te besparen op jouw vaste lasten.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Jij kan de eerste zijn!

Plaats een reactie

Lees meer over