Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Bespaar op al je
vaste lasten

Bespaar € 200,- op je Energierekening

Met de Vastelastenbond bespaar je op alle vaste lasten 

Gemiddelde besparing op al je vaste lasten

€1.000,- p.j

Meer informatie

Vertrouwen in energieleveranciers neemt iets toe

Vrijdag 26 oktober 2007 16:11Margot Boesveld

 

Het vertrouwen van consumenten in de energiemarkt is licht toegenomen. Consumenten zijn over het algemeen tevreden met hun huidige leverancier. Dat blijkt uit een op vrijdag gepubliceerd onderzoek van de Nederlandse Mededingingsautoritieit (NMa) onder ruim 2300 consumenten. Consumenten zijn volgens het onderzoek te spreken over de administratieve dienstverlening en de klachtenafhandeling van de energiebedrijven. Ook vinden ze de betrouwbaarheid van de informatie van de toeleveranciers verbeterd. Daarom stappen consumenten niet snel over naar een andere energieleverancier. De hoeveelheid aan informatie is ook reden voor consumenten om niet snel over te stappen. ,,De vergelijkbaarheid bij energieleveranciers laat nog te wensen over. De consument ziet door de bomen het bos niet'', aldus een woordvoerder. De NMa houdt sinds de liberalisering van de energiemarkt in 2004 de ontwikkelingen op die markt nauwlettend in de gaten. Bron: ANP
Deel dit artikel
Team Vastelastenbond

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er gebeurt in de vaste lasten wereld. En we geven de beste tips om zelf te besparen op jouw vaste lasten.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Jij kan de eerste zijn!

Plaats een reactie

Lees meer over