Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Bespaar op al je
vaste lasten

Bespaar € 200,- op je Energierekening

Met de Vastelastenbond bespaar je op alle vaste lasten 

Gemiddelde besparing op al je vaste lasten

€1.000,- p.j

Meer informatie

Verzekeraars beginnen met het bieden van kortingen

Maandag 10 oktober 2005 15:35Margot Boesveld

 

Één van de doelen voor de nieuwe zorgwet is dat verzekeraars met elkaar gaan concurreren. En dat is al aardig aan het lukken. Verzekeraars proberen bedrijven namelijk over te halen een collectieve verzekering af te sluiten door kortingen op aanvullende verzekeringen te bieden. Het geven van korting op de premie van het basispakket is wettelijk begrensd tot 10%, maar korting op aanvullende verzekeringen geldt deze restrictie niet. Er wordt gesproken dat deze verzekeringen zelfs gratis aangeboden kunnen worden.Een goede ontwikkeling natuurlijk. Echter bedrijven moeten niet te snel toehappen en verschillende verzekeraars met elkaar vergelijken. Zowel op service als op prijs. Bedrijven hebben natuurlijk de mogelijkheid om verzekeraars tegen elkaar uit te spelen. De concurrentie komt al op gang nu het vertrouwen van consumenten nog. Het aantal negatieve berichten voert nog steeds de boventoon. Ik denk dat beter duidelijk gemaakt moet worden wat de voordelen zijn van de nieuwe zorgwet, een taak voor de overheid.

Deel dit artikel
Team Vastelastenbond

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er gebeurt in de vaste lasten wereld. En we geven de beste tips om zelf te besparen op jouw vaste lasten.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Jij kan de eerste zijn!

Plaats een reactie

Lees meer over