Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Bespaar op al je
vaste lasten

Bespaar € 200,- op je Energierekening

Met de Vastelastenbond bespaar je op alle vaste lasten 

Gemiddelde besparing op al je vaste lasten

€1.000,- p.j

Meer informatie

'Verzekeraars houden klanten onterecht vast'

Zaterdag 04 november 2006 14:59Margot Boesveld

 

Verzekerden die willen overstappen naar een andere verzekeraar krijgen vaak te maken met tegenwerking. Dat bericht de Telegraaf donderdag. De krant haalt tussenpersonen en verzekeringsexperts aan als bron. Zij zeggen dat veel schadeverzekeraars klanten hun wettelijk recht om tussentijds op te zeggen weigeren.Verzekeringsmakelaar Aon deed onderzoek bij 719 verzekeraars. "Zorgverzekeraars doen er alles aan om het de verzekerden zo moeilijk mogelijk te maken over te stappen naar een andere zorgverzekeraar", aldus een woordvoerder van Aon in de Telegraaf. Volgens de Aon krijgen werkgevers bij zorgverzekeraars nauwelijks tijd om het personeel weloverwogen te laten overstappen.Door de late toezending van de zorgpolis voor 2007 hebben mensen minder dan de wettelijke 30 dagen de tijd om zich te beraden, aldus de Aon.

Zorgverzekeraars Nederland spreekt in de Telegraaf tegen dat verzekeringsmaatschappijen tegenwerken. Het tegendeel is volgens de brancheorganisatie waar.Bron: Telegraaf

Deel dit artikel
Team Vastelastenbond

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er gebeurt in de vaste lasten wereld. En we geven de beste tips om zelf te besparen op jouw vaste lasten.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Jij kan de eerste zijn!

Plaats een reactie

Lees meer over