Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Bespaar op al je
vaste lasten

Bespaar € 200,- op je Energierekening

Met de Vastelastenbond bespaar je op alle vaste lasten 

Gemiddelde besparing op al je vaste lasten

€1.000,- p.j

Meer informatie

Verzekeraars smijten met geld

Woensdag 19 oktober 2005 09:00Margot Boesveld

 

Terwijl iedereen zich zorgen maakt over de kosten van het nieuwe zorgstelsel zijn de verzekeraars al flink reclame aan het maken. Het totaal wat verzekeraars de afgelopen negen maanden uitgaven voor reclame op tv, radio en in de gedrukte media zijn in de eerste negen maanden van 2005 bijna vervijfvoudigd naar 33 miljoen euro.

Eenzelfde ontwikkeling als we zagen bij de liberalisering van de energiemarkt. Toen gaven de energiebedrijven Nuon, Essent en Eneco bijna 200 miljoen uit aan reclame. Dagelijks spotjes op tv en radio, paginagrote advertenties, sponsoring van voetbalclubs, et cetera moesten er voor zorgen dat we niet over zouden gaan stappen.

De liberalisering moet ervoor zorgen dat er concurrentie ontstaat en er efficiënter gewerkt kan worden waardoor de prijzen zullen dalen. Als bedrijven zo veel geld uit geven aan reclame wordt het moeilijk de prijzen laag te houden. De reclamegelden worden immers in de tarieven doorgevoerd. Zou het misschien een idee zijn voor de overheid om een maximale reclame-uitgave vast te stellen, bijvoorbeeld per klant die ze hebben?

Deel dit artikel
Team Vastelastenbond

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er gebeurt in de vaste lasten wereld. En we geven de beste tips om zelf te besparen op jouw vaste lasten.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Jij kan de eerste zijn!

Plaats een reactie

Lees meer over