Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Bespaar op al je
vaste lasten

Bespaar € 200,- op je Energierekening

Met de Vastelastenbond bespaar je op alle vaste lasten 

Gemiddelde besparing op al je vaste lasten

€1.000,- p.j

Meer informatie

Verzekeraars: weg met 'paarse krokodil'

Donderdag 17 augustus 2006 17:22Margot Boesveld

 

Het Verbond van Verzekeraars wil dat in een nieuwe kabinetsperiode de aanpak van nalevingslasten en regeldruk hoge prioriteit krijgt. Om hier echt werk van te kunnen maken moet één minister de verantwoordelijkheid krijgen voor de bestrijding van overbodige regels en wetten.Het Verbond is van mening dat de effecten van nieuwe wet- en regelgeving vooraf beter moeten worden vastgesteld door het verplicht stellen van de Bedrijfseffectentoets. Omdat de burger uiteindelijk de rekening betaalt, wil het Verbond onderzoeken of het mogelijk is in de communicatie met de consument zichtbaar te maken hoeveel de nalevingslasten per product bedragen.De aanpak van fraude en criminaliteit moet ook hoog op de politieke agenda staan. Gebeurt dat niet, dan leidt dat tot onzekerheid en onbehagen. De brancheorganisatie van de verzekeraars is van mening dat de overheid hierbij meer moet samenwerken met private partners. Betere informatie-uitwisseling en een heldere verantwoordelijkheidsverdeling kunnen volgens de verzekeraars bijdragen aan een verdere daling van het aantal fraudegevallen.Bron: APS

Deel dit artikel
Team Vastelastenbond

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er gebeurt in de vaste lasten wereld. En we geven de beste tips om zelf te besparen op jouw vaste lasten.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Jij kan de eerste zijn!

Plaats een reactie

Lees meer over