Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Bespaar op al je
vaste lasten

Bespaar € 200,- op je Energierekening

Met de Vastelastenbond bespaar je op alle vaste lasten 

Gemiddelde besparing op al je vaste lasten

€1.000,- p.j

Meer informatie

Verzekering moet altijd operatie buitenland vergoeden

Vrijdag 19 mei 2006 14:44Margot Boesveld

 

Een ziektekostenverzekeraar moet altijd de kosten van een operatie in een andere EU-lidstaat betalen als die in eigen land gratis is, maar daarvoor te lange wachttijden bestaan. Dat heeft het Europees Hof van Justitie in Luxemburg dinsdag besloten na een klacht van een Britse vrouw, die in Frankrijk een heupoperatie liet uitvoeren, omdat zij in eigen land te lang moest wachten.

Eerder stelde het Hof ook al een Nederlandse klaagster in het gelijk, die in België een operatie uit liet voeren, waarvoor zij in Nederland ook moest betalen en waarvoor een te lange wachttijd bestond. Volgens het Hof geldt de terugbetaling in het buitenland ook voor gratis operaties, mits de ziektekostenverzekeraar in eigen land daarvoor toestemming geeft.Volgens het Hof kan een verzekeraar die toestemming alleen weigeren als er in eigen land een aanvaardbare wachttijd bestaat. De Britse klaagster kan nu een beroep doen op de verzekering om de kosten van circa 6000 euro terug te vragen. De reis- en verblijfskosten moet zij wel zelf betalen. Bron: Vara Kassa

Deel dit artikel
Team Vastelastenbond

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er gebeurt in de vaste lasten wereld. En we geven de beste tips om zelf te besparen op jouw vaste lasten.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Jij kan de eerste zijn!

Plaats een reactie

Lees meer over