Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Bespaar op al je
vaste lasten

Bespaar € 200,- op je Energierekening

Met de Vastelastenbond bespaar je op alle vaste lasten 

Gemiddelde besparing op al je vaste lasten

€1.000,- p.j

Meer informatie

Verzekeringspremie cabrio hoger dan voor SUV

Donderdag 14 juni 2007 16:23Margot Boesveld

 

Voor een cabrio moet veel verzekeringspremie worden betaald. De premies liggen een stuk hoger dan die voor grote SUV's.Independer onderzocht de premies van nieuwe cabrio's en SUV's en is daarbij uitgegaan van de bestverkochte auto's in 2006. De premies liggen een stuk hoger dan die voor grote SUV's. Voor een Opel Astra (cabrio) loopt de verzekeringspremie uiteen van 511 - 1.066 euro per jaar, terwijl voor een Kia Sportage (SUV) de premie 429 - 827 euro bedraagt. Ook voor de andere bestverkochte SUV's van 2006 liggen de premies een stuk lager dan voor de bestverkochte cabrio's. De premie varieert per jaar van 418 tot 816 euro (Hyundai Tucson) en van 387 - 755 euro voor de Toyota RAV4.Voor de cabrio's Renault Megane CC en de Peugeot 307 CC bedragen de premies 477 - 1.001 euro, respectievelijk 519 - 1.090 euro per jaar. De Volkswagen Eos is helemaal prijzig wat betreft verzekeringspremie. Daarvoor moet minimaal 533 euro en maximaal 1.155 euro worden betaald. De Smart Roadster is weer wat goedkoper met een premie die varieert van 466 - 1.091 euro.Wie in de zomer met de auto wil opvallen, moet dus niet alleen een stevige aankoopprijs betalen, maar betaalt ook voor de verzekering een flinke prijs.Bron: Independer

Deel dit artikel
Team Vastelastenbond

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er gebeurt in de vaste lasten wereld. En we geven de beste tips om zelf te besparen op jouw vaste lasten.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Jij kan de eerste zijn!

Plaats een reactie

Lees meer over