Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Bespaar op al je
vaste lasten

Bespaar € 200,- op je Energierekening

Met de Vastelastenbond bespaar je op alle vaste lasten 

Gemiddelde besparing op al je vaste lasten

€1.000,- p.j

Meer informatie

Vlaams TV programma geeft MobiStar koekje van eigen deeg

Maandag 17 januari 2011 00:00Margot Boesveld

 

17 januari 2011

Het humorcollectief Neveneffecten gaf in de nieuwe reeks 'Basta' mobiele operator Mobistar een koekje van eigen deeg. Bekijk het filmpje!

De tweets over het nieuwe televisieprogramma 'Basta' - met steevast als teneur 'Lang geleden dat ik nog zo hard gelachen heb' - spraken boekdelen: de Mobistar-stunt van Neveneffecten zal nog lang in het collectieve televisiegeheugen blijven hangen. Voor wie de beelden nog niet zag: de vier komieken van Neveneffecten werken een naar eigen zeggen 'wraakoefening' uit voor de povere helpdeskdiensten van 's lands telecomoperatoren. Ze laten zich op een koude decemberochtend in een container opsluiten die pal voor de ingang van het Mobistar-hoofdkwartier wordt gedropt. Een verbaasde bewaker - iedereen kent voortaan "Matthieu van security Mobistar" - belt naar het nummer dat op de container staat en krijgt de vier aan de lijn. Samen voeren ze ruim drie uur lang een hilarische helpdeskparodie op, compleet met wachtdeuntjes, bizarre automatische keuzemenu's en eeuwige doorschakelingen.  

Deel dit artikel
Team Vastelastenbond

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er gebeurt in de vaste lasten wereld. En we geven de beste tips om zelf te besparen op jouw vaste lasten.

Reacties

Pieter

Mooi filmpje, ik zou mijn lach echt niet in kunnen houden. Knap gedaan!

Vrijdag 13 december 1901 21:05

Plaats een reactie

Lees meer over