Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Bespaar op al je
vaste lasten

Bespaar € 200,- op je Energierekening

Met de Vastelastenbond bespaar je op alle vaste lasten 

Gemiddelde besparing op al je vaste lasten

€1.000,- p.j

Meer informatie

Vodafone past reclame aan na klacht Consumentenbond

Dinsdag 05 juni 2007 17:25Margot Boesveld

 

Vodafone heeft de informatie over mobiele internetdiensten op zijn website aangepast omdat deze volgens de bond misleidend zou zijn.Vodafone maakte reclame voor zijn mobiele internetdiensten met begrippen als 'onbeperkt' en 'zoveel je wilt'. De Consumentenbond vroeg de provider deze uitingen te veranderen, omdat het internetabonnement niet onbeperkt is.Uit de kleine lettertjes blijkt volgens de bond dat Vodafone een 'fair use policy' van 50 megabyte hanteert. Deze limiet zou bij online radio luisteren of filmpjes bekijken al snel bereikt worden. Bovendien mag de internetverbinding niet gebruikt worden voor voip en is het ook niet toegestaan de gsm als modem voor een laptop of pc te gebruiken.De bond roept ook andere bedrijven op om advertenties die ten onrechte suggereren dat een mobiel internetabonnement onbeperkt is, aan te passen.Vodafone heeft de uitingen op aandringen van de bond van zijn site verwijderd. De bond geeft Vodafone overigens ook een compliment, omdat het bedrijf belooft bij zijn nieuwe breedbandinternet- en voipdiensten fouten te vermijden die andere bedrijven wel gemaakt hebben. Zo zegt Vodafone niet meer klanten aan te gaan nemen dan het aankan en pas internetbellen aan te bieden als de kwaliteit gegarandeerd kan worden.De bond vindt de belofte van Vodafone 'een goede zaak voor consumenten'.Bron: webwereld 

Deel dit artikel
Team Vastelastenbond

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er gebeurt in de vaste lasten wereld. En we geven de beste tips om zelf te besparen op jouw vaste lasten.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Jij kan de eerste zijn!

Plaats een reactie

Lees meer over