Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Bespaar op al je
vaste lasten

Bespaar € 200,- op je Energierekening

Met de Vastelastenbond bespaar je op alle vaste lasten 

Gemiddelde besparing op al je vaste lasten

€1.000,- p.j

Meer informatie

Voor 50 euro gratis spaarlampen voor minima

Vrijdag 06 oktober 2006 16:14Margot Boesveld

 

Alle 7700 huishoudens in Breda die moeten rondkomen van een minimuminkomen krijgen van de gemeente voor 50 euro spaarlampen. De gemeente doet dit als compensatie voor de gestegen energielasten. Breda heeft dit donderdag bekendgemaakt. Zij claimt de eerste gemeente te zijn die dit op deze grote schaal doet.De 7700 huishoudens die hiervoor in aanmerking komen, krijgen half oktober een bestelformulier. Zij kunnen tien tot veertien spaarlampen bestellen. Bij een verwachte levensduur van een spaarlamp van 6000 branduren levert dat per huishouden uiteindelijk een besparing van 400 tot 560 euro op.Breda houdt de actie samen met de stichting SlimLicht! Deze stichting probeert door partnership met gemeenten, scholen en verenigingen gloeilampen te laten vervangen door spaarlampen. Naast een besparing levert dat ook een afname van het broeikaseffect op. In maart gaf Breda alle minima al een energietoeslag van 45 euro per huishouden.Bron: ANP

Deel dit artikel
Team Vastelastenbond

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er gebeurt in de vaste lasten wereld. En we geven de beste tips om zelf te besparen op jouw vaste lasten.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Jij kan de eerste zijn!

Plaats een reactie

Lees meer over