Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Bespaar op al je
vaste lasten

Bespaar € 200,- op je Energierekening

Met de Vastelastenbond bespaar je op alle vaste lasten 

Gemiddelde besparing op al je vaste lasten

€1.000,- p.j

Meer informatie

Voorbode?

Woensdag 03 augustus 2005 09:00Margot Boesveld

 

Steeds meer mensen in Engeland kunnen hun lening niet terug betalen. De Britse bank Llods TSB gaat dit probleem te lijf door aan bestaande klanten krediet te verstrekken. De Britse bank heeft in de eerste helft van dit jaar 511 miljoen pond (741 miljoen euro) aan voorzieningen opzij gezet. Wat nu in Engeland gebeurt, gebeurt ook in Nederland.

Ik denk dat dit probleem niet op te lossen is door mensen met schulden nog meer geld te lenen. Daarmee pak je niet de kern van het probleem aan. Naast het verlenen van krediet moet eerst het uitgavenpatroon worden aangepast. Ik ben van mening dat banken mensen beter moeten inlichten over de gevolgen van een lening, en als het fout gaat zorgen voor begeleiding. Ook zou de overheid bepaalde regelingen moeten treffen die het moeilijker maken om geld te lenen.

Deel dit artikel
Team Vastelastenbond

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er gebeurt in de vaste lasten wereld. En we geven de beste tips om zelf te besparen op jouw vaste lasten.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Jij kan de eerste zijn!

Plaats een reactie

Lees meer over