Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Bespaar op al je
vaste lasten

Bespaar € 200,- op je Energierekening

Met de Vastelastenbond bespaar je op alle vaste lasten 

Gemiddelde besparing op al je vaste lasten

€1.000,- p.j

Meer informatie

Voorlichting nieuwe zorgwet gaat van start

Woensdag 06 juli 2005 09:00Margot Boesveld

 

Minister Hoogervorst (Volksgezondheid) heeft maandag de campagne voor de nieuwe zorgverzekering gestart. Er wordt rekening mee gehouden dat Postbus 51 zeker 1,5 miljoen vragen over het nieuwe stelsel voorgelegd krijgt. Per 1 januari 2006 gaat de nieuwe verzekering in. De nieuwe zorgverzekering vervangt het ziekenfonds en de particuliere ziektekostenverzekering.

Minister Hoogervorst heeft 16 miljoen euro uitgetrokken om met spotjes, brieven aan alle Nederlanders, advertenties en een website uit te leggen hoe de verplichte nieuwe zorgverzekering in elkaar steekt.Informatie over de nieuwe zorgwet kunt u vinden op denieuwezorgverzekering.nl

Deel dit artikel
Team Vastelastenbond

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er gebeurt in de vaste lasten wereld. En we geven de beste tips om zelf te besparen op jouw vaste lasten.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Jij kan de eerste zijn!

Plaats een reactie

Lees meer over