Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Bespaar op al je
vaste lasten

Bespaar € 200,- op je Energierekening

Met de Vastelastenbond bespaar je op alle vaste lasten 

Gemiddelde besparing op al je vaste lasten

€1.000,- p.j

Meer informatie

'Vrouwen rijden milieubewuster dan mannen'

Donderdag 27 april 2006 11:34Margot Boesveld

 

Vrouwen rijden milieubewuster dan mannen. Ze verbruiken volgens ruim tweehonderd wagenparkbeheerders minder benzine dan mannen op dezelfde afstand. Dat blijkt woensdag uit een onderzoek van Centraal Beheer Achmea en fietsenfabrikant Koga Miyata.Van de wagenparkbeheerders zegt 51 procent dat de vrouwen minder benzine verbruiken. Bijna een kwart ziet geen verschil en 15 procent van de wagenparkbeheerders zegt dat mannen milieubewuster rijden. Vrouwen rijden volgens het onderzoek ook veiliger, de mannen zijn verantwoordelijk voor 86 procent van de bekeuringen.Veel automobilisten duiken ook voor korte stukjes de auto in. Slechts 15 procent van de automobilisten pakt de fiets voor afstanden onder de 10 kilometer. Uit het onderzoek blijkt verder dat een kleine 12 procent van de mensen kiest voor een milieubewuste leaseauto. Volgens Centraal Beheer Achmea en Koga Miyata komt dat mede doordat werkgevers zuinig rijden niet belonen. ANP

Deel dit artikel
Team Vastelastenbond

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er gebeurt in de vaste lasten wereld. En we geven de beste tips om zelf te besparen op jouw vaste lasten.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Jij kan de eerste zijn!

Plaats een reactie

Lees meer over