Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Bespaar op al je
vaste lasten

Bespaar € 200,- op je Energierekening

Met de Vastelastenbond bespaar je op alle vaste lasten 

Gemiddelde besparing op al je vaste lasten

€1.000,- p.j

Meer informatie

Waarschuwing voor verkopers die onze naam misbruiken

Maandag 02 december 2019 15:53Margot Boesveld
Let op: er zijn mensen die zich ander voordoen

Let op: er zijn mensen die zich ander voordoen

Onze goede naam wordt misbruikt…

We willen je waarschuwen voor aanbieders die bellen en zich voordoen als de Vastelastenbond. Steeds vaker krijgen we hier klachten over. De verkopers kunnen erg opdringerig overkomen. Wij nemen dit uiterst serieus en zijn stappen aan het zetten om dit misbruik te melden en tegen te gaan. 

We hebben regelmatig telefonisch contact en bellen dus ook met onze leden. Maar we doen dit altijd met een aankondiging via de email én we bellen met een 040 nummer. Dat gebeurt van uit ons kantoor in Eindhoven. Wij werken niet met externe partijen of organisaties die claimen met ons samen te werken. Al onze Vastelastenbond collega's werken bij ons op kantoor dat gevestigd is in Eindhoven. Wil je weten wie je aan de lijn hebt? Dit is ons team. Je kan ook contact met ons opnemen om te verifiëren of je iemand hebt gesproken die hier werkt. 

De Vastelastenbond geeft nooit toestemming aan wie dan ook om met gebruik van onze naam contracten te verkopen.

Heb je een telefoontje of verkoper aan de deur gehad en wordt er beweerd dat ze de Vastelastenbond zijn of dat ze onze organisatie hebben overgenomen? Dit is niet het geval.
 

We zijn van een aantal bedrijven waar we klachten over hebben gehad op de hoogte van het misbruiken van onze naam. Vaak wordt er telefonisch aangegeven dat ze met ons samen werken of dat ze ons hebben overgenomen. Ben je benaderd en wil je checken of wij al op de hoogte zijn van de partij of organisatie? Neem dan contact met ons op. Wil je een melding doen van deze truc? Laat het ons dan weten via onze klantenservice op 040-7200200.

Dit incident is gemeld bij de Fraudehelpdesk. Momenteel zijn wij bewijslast aan het verzamelen om aangifte te doen bij de politie. Heb je informatie dat hier aan bij kan dragen? Neem dan even contact op met Mireille, Nikki en Nikki van de klantenservice van de Vastelastenbond. Ze zijn op de hoogte van de situatie. 

Deel dit artikel
Team Vastelastenbond

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er gebeurt in de vaste lasten wereld. En we geven de beste tips om zelf te besparen op jouw vaste lasten.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Jij kan de eerste zijn!

Plaats een reactie

Lees meer over