“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | oprichter van de Vastelastenbond

Lees meer over ons

Bespaar op al je
vaste lasten

Bespaar € 200,- op je Energierekening

Met de Vastelastenbond bespaar je op alle vaste lasten 

Gemiddelde besparing op al je vaste lasten

€1.000,- p.j

Meer informatie

Waarschuwing voor verkopers die onze naam misbruiken

Maandag 02 december 2019 15:53Margot Boesveld
Let op: er zijn mensen die zich ander voordoen

Let op: er zijn mensen die zich ander voordoen

Onze goede naam wordt misbruikt…

We willen je waarschuwen voor aanbieders die bellen en zich voordoen als de Vastelastenbond. Steeds vaker krijgen we hier klachten over. De verkopers kunnen erg opdringerig overkomen. Wij nemen dit uiterst serieus en zijn stappen aan het zetten om dit misbruik te melden en tegen te gaan. 

We hebben regelmatig telefonisch contact en bellen dus ook met onze leden. Maar we doen dit altijd met een aankondiging via de email én we bellen met een 040 nummer. Dat gebeurt van uit ons kantoor in Eindhoven. Wij werken niet met externe partijen of organisaties die claimen met ons samen te werken. Al onze Vastelastenbond collega's werken bij ons op kantoor dat gevestigd is in Eindhoven. Wil je weten wie je aan de lijn hebt? Dit is ons team. Je kan ook contact met ons opnemen om te verifiëren of je iemand hebt gesproken die hier werkt. 

De Vastelastenbond geeft nooit toestemming aan wie dan ook om met gebruik van onze naam contracten te verkopen.

Heb je een telefoontje of verkoper aan de deur gehad en wordt er beweerd dat ze de Vastelastenbond zijn of dat ze onze organisatie hebben overgenomen? Dit is niet het geval.
 

We zijn van een aantal bedrijven waar we klachten over hebben gehad op de hoogte van het misbruiken van onze naam. Vaak wordt er telefonisch aangegeven dat ze met ons samen werken of dat ze ons hebben overgenomen. Ben je benaderd en wil je checken of wij al op de hoogte zijn van de partij of organisatie? Neem dan contact met ons op. Wil je een melding doen van deze truc? Laat het ons dan weten via onze klantenservice op 040-7200200.

Dit incident is gemeld bij de Fraudehelpdesk. Momenteel zijn wij bewijslast aan het verzamelen om aangifte te doen bij de politie. Heb je informatie dat hier aan bij kan dragen? Neem dan even contact op met Mireille, Nikki en Nikki van de klantenservice van de Vastelastenbond. Ze zijn op de hoogte van de situatie. 

Deel dit artikel

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er gebeurt in de vaste lasten wereld. En we geven de beste tips om zelf te besparen op jouw vaste lasten.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Jij kan de eerste zijn!

Plaats een reactie

Lees meer over

Kabinetsplannen Prinsjesdag hebben invloed op alle inkomensgroepen

Financiële veranderingen in 2020

Dinsdag 17 september 2019 16:00

Elk jaar zijn er veranderingen die van invloed zijn op jouw portemonnee. En dit jaar lijkt de koopkracht een belangrijk punt op de agenda van het kabinet. De coalitie is het eens over belastingplanne...

Lees meer
voorbeeld foute e-mail

Foutieve e-mail in omloop

Maandag 22 juli 2019 16:43

Wij ontvangen de melding van mensen dat ze zijn benaderd met de e-mail: waarom zou u geen bezwaar maken. Deze e-mail wordt NIET vanuit ons verstuurd. Foutieve e-mail Er is vandaag (22-07-2019) e...

Lees meer
zonnepanelen subsidieregeling verlengt 2019 2023

Kabinet verlengt subsidieregeling zonnepanelen met drie jaar

Dinsdag 30 april 2019 10:27

Het kabinet heeft de subsidieregeling voor zonnepanelen met drie jaar verlengd. Eigenaren mogen zelf opgewekte stroom nog minimaal tot 2023 aftrekken van hun eigen energieverbruik. Over dat deel betaa...

Lees meer
Let op: foutieve e-mail in omloop

Let op: foutieve e-mail in omloop

Vrijdag 15 maart 2019 15:05

LET OP: De afgelopen dagen zijn er mails gestuurd met een boodschap die doet vermoeden dat die van ons afkomstig is door de afzender: accounts@mabaops.com. Deze mails zijn niet door ons verz...

Lees meer