Waarschuwing voor verkopers die onze naam misbruiken
Maandag 02 december 2019 15:53:22

Onze goede naam wordt misbruikt…

We willen je waarschuwen voor aanbieders die bellen en zich voordoen als de Vastelastenbond. Steeds vaker krijgen we hier klachten over. De verkopers kunnen erg opdringerig overkomen. Wij nemen dit uiterst serieus en zijn stappen aan het zetten om dit misbruik te melden en tegen te gaan. 

We hebben regelmatig telefonisch contact en bellen dus ook met onze leden. Maar we doen dit altijd met een aankondiging via de email én we bellen met een 040 nummer. Dat gebeurt van uit ons kantoor in Eindhoven. Wij werken niet met externe partijen of organisaties die claimen met ons samen te werken. Al onze Vastelastenbond collega's werken bij ons op kantoor dat gevestigd is in Eindhoven. Wil je weten wie je aan de lijn hebt? Dit is ons team. Je kan ook contact met ons opnemen om te verifiëren of je iemand hebt gesproken die hier werkt. 

De Vastelastenbond geeft nooit toestemming aan wie dan ook om met gebruik van onze naam contracten te verkopen.

Heb je een telefoontje of verkoper aan de deur gehad en wordt er beweerd dat ze de Vastelastenbond zijn of dat ze onze organisatie hebben overgenomen? Dit is niet het geval.
 

We zijn van een aantal bedrijven waar we klachten over hebben gehad op de hoogte van het misbruiken van onze naam. Vaak wordt er telefonisch aangegeven dat ze met ons samen werken of dat ze ons hebben overgenomen. Ben je benaderd en wil je checken of wij al op de hoogte zijn van de partij of organisatie? Neem dan contact met ons op. Wil je een melding doen van deze truc? Laat het ons dan weten via onze klantenservice op 040-7200200.

Dit incident is gemeld bij de Fraudehelpdesk. Momenteel zijn wij bewijslast aan het verzamelen om aangifte te doen bij de politie. Heb je informatie dat hier aan bij kan dragen? Neem dan even contact op met Mireille, Nikki en Nikki van de klantenservice van de Vastelastenbond. Ze zijn op de hoogte van de situatie. 

Margot Boesveld
Vrolijk en een tikkeltje eigenwijs. Sinds 2013 werkzaam bij de Vastelastenbond als marketing coördinator. Expert op het gebied van alles wat er in de vaste lastenwereld gebeurt.
Wil jij altijd op de hoogte zijn van de blogs van de Vastelastenbond?
Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.
Er zijn geen nog geen reacties geplaatst. Bent u misschien de eerste die een reactie plaatst?
Bekijk ook
Energierekening toch omhoog. Netbeheerder Tennet wint rechtszaak en gaat incasseren.
Een nieuwe tegenvaller voor de energierekening 2020. Nederlandse huishoudens worden de dupe van de capaciteitsproblemen die de verduurzaming met zich mee brengen. Het was al bekend dat er in 2022 zeke...
Kan de verzekeraar mij weigeren voor de zorgverzekering?
Voor de zorgverzekering mag een verzekeraar jou niet weigeren, tenminste niet voor de basisverzekering. Voor de aanvullende verzekering mogen verzekeraars eisen stellen of een wachttijd hanteren. Voor...
Netwerktarieven 2020 stijgen gemiddeld 23 euro (of meer)
De tarieven voor het transport van elektriciteit en gas stijgen in 2020 met gemiddeld 23 euro per huishouden per jaar. De transport- en aansluittarieven maken gemiddeld 1/5e deel uit van de energ...

Populair

Word gratis lid van de Vastelastenbond
Als lid van de Vastelastenbond begin je meteen met profiteren:
  • Gratis WOZ-waarde check
  • Advies over al je energievragen
  • Energiefeitjes & bespaartips in je mailbox
  • Jaarlijks adviesgesprek over je vaste lasten

Lees hoe we anderen hebben geholpen

10
Gewoon perfect ontzorgt.
Een uitstekende klantenservice. Op, voor mij serieuze, vragen krijg ik vlot en duidelijk antwoord.
9
Keurig geregeld
Alles keurig op tijd geregeld.
10
Geen omkijken naar
Alles prima en automatisch geregeld.
30-10-2019 Nico, Woerden
21-10-2019 Jan, Cuijk
21-10-2019 Jaap, Schiedam