Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Bespaar op al je
vaste lasten

Bespaar € 200,- op je Energierekening

Met de Vastelastenbond bespaar je op alle vaste lasten 

Gemiddelde besparing op al je vaste lasten

€1.000,- p.j

Meer informatie

Wachten met bellen over internet

Dinsdag 22 augustus 2006 15:28Margot Boesveld

 

KPN heeft veel problemen met zijn VoIP dienst (bellen over internet). Ook de kabelbedrijven en andere aanbieders hebben regelmatig problemen waardoor klanten niet kunnen bellen of niet gebeld kunnen worden. Daarnaast laat de geluidskwaliteit van de lijn ook nog wel eens te wensen over. Zo kan het voorkomen dat de ene persoon de ander niet hoort, de lijn galmt of dat een gesprek opeens wordt beëindigd. Er zitten dus nog veel kinderziektes in de nieuwe techniek van het internetbellen.Over internet bellen via ADSL is niet altijd voordelig. De tarieven van de verschillende aanbieders liggen ver uit elkaar. In veel gevallen is bellen over ADSL zelfs duurder dan bellen via de vaste lijn met een CPS aanbieder (Vastelastenbond/Yiggers). Het is ook mogelijk om gratis over internet te bellen, via de computer. Je kunt hiervoor programmatjes downloaden zoals: Skype en Voipbuster.Wij bieden nog geen bellen over internet aan. Er is in veel gevallen geen grote besparing te halen, maar de kans op problemen is wel aanwezig. Het is vervelend dat je niet gebeld kunt worden en als je zelf wilt bellen ben je op je mobieltje aangewezen. Dat is natuurlijk weer duurder en die kosten zijn niet te verhalen op de aanbieder. Kortom: internetbellen komt eraan, maar wacht nog even tot alle technische problemen zijn opgelost en het betrouwbaar is. Wil je niet wachten en toch gaan bellen over internet vergelijk dan goed de tarieven met elkaar. En kijk welke aanbieders veel klachten hebben.

Deel dit artikel
Team Vastelastenbond

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er gebeurt in de vaste lasten wereld. En we geven de beste tips om zelf te besparen op jouw vaste lasten.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Jij kan de eerste zijn!

Plaats een reactie

Lees meer over