“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Bespaar op al je
vaste lasten

Bespaar € 200,- op je Energierekening

Met de Vastelastenbond bespaar je op alle vaste lasten 

Gemiddelde besparing op al je vaste lasten

€1.000,- p.j

Meer informatie

Website KiesBeter vergelijkt wachtlijsten ziekenhuizen

Zaterdag 04 november 2006 14:54Margot Boesveld

 

Patiënten kunnen vanaf donderdag via internet ziekenhuizen vergelijken op wachttijden voor behandeling. De informatie is te vinden op de onafhankelijke website kiesBeter.nl die het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) heeft gemaakt in opdracht van de overheid.Wachttijden voor bijvoorbeeld staaroperaties kunnen per ziekenhuis verschillen van twee tot zestien weken. Bij spataderoperaties liggen de wachttijden tussen de twee en 21 weken en bij opnames voor knie- en heupoperaties geldt bij het ene ziekenhuis een wachtlijst van twee weken, terwijl patiënten elders zeventien weken moeten wachten.Bij borst en buikcorrecties komen wachttijden van vijftig weken voor. Er zijn ook ziekenhuizen die een patiënt binnen twee weken opereren.Website: Kies Beter

Deel dit artikel

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er gebeurt in de vaste lasten wereld. En we geven de beste tips om zelf te besparen op jouw vaste lasten.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Jij kan de eerste zijn!

Plaats een reactie

Lees meer over