Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Bespaar op al je
vaste lasten

Bespaar € 200,- op je Energierekening

Met de Vastelastenbond bespaar je op alle vaste lasten 

Gemiddelde besparing op al je vaste lasten

€1.000,- p.j

Meer informatie

Website met energiebesparingstips gelanceerd

Dinsdag 21 november 2006 16:29Margot Boesveld

 

Een gemiddeld huishouden kan tot 800 euro besparen op de jaarlijkse energierekening. Milieu Centraal, De Vereniging Eigen Huis en De Woonbond hebben samen een site gelanceerd met energiebesparingtips. De meeste tips kosten geen geld. Sommige adviezen vragen wel om een investering, maar deze wordt op termijn weer terugverdiend.De Energielastenverlager geeft adviezen op maat om te besparen op uitgaven aan gas en elektriciteit. Uit onderzoek blijkt dat huishoudens vaak niet goed weten wat in een huishouden veel en weinig energie verbruikt en hoe ze energie kunnen besparen. Algemene tips bieden weinig houvast, omdat huishoudens onderling zo verschillend zijn. De Energielastenverlager houdt hier rekening mee: een huishouden vult vragen in over woonsituatie en voorkeuren, en krijgt dan een gericht advies waarbij precies wordt aangegeven hoeveel geld er kan worden bespaard.De Energielastenverlager dient een tweeledig doel. Het verlagen van de energiekosten is belangrijk om woonkosten betaalbaar te houden. En energiebesparing is nodig om minder CO2 in de lucht te brengen. Dit broeikasgas zorgt voor klimaatverandering door extra opwarming van de aarde.Website: Energielastenverlager

Deel dit artikel
Team Vastelastenbond

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er gebeurt in de vaste lasten wereld. En we geven de beste tips om zelf te besparen op jouw vaste lasten.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Jij kan de eerste zijn!

Plaats een reactie

Lees meer over