Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Bespaar op al je
vaste lasten

Bespaar € 200,- op je Energierekening

Met de Vastelastenbond bespaar je op alle vaste lasten 

Gemiddelde besparing op al je vaste lasten

€1.000,- p.j

Meer informatie

Weer gekibbel in Tweede Kamer over salaris Ludo van Halderen

Donderdag 26 oktober 2006 12:48Margot Boesveld

 

De regeringspartijen en de linkse oppositie zijn elkaar woensdag in de Tweede Kamer opnieuw in de haren gevlogen over het salaris van Nuon-topman Ludo van Halderen. Ondanks herhaalde kritiek op de hoogte daarvan, maakte Nuon vorige week bekend dat Van Halderen nog drie jaar aanblijft en dat het salaris meer dan zeven ton per jaar bedraagt.PvdA-Tweede Kamerlid Martijn van Dam verweet het kabinet wel de mond vol te hebben van normen en waarden, maar het buitensporig hoge salaris ongemoeid te laten.VVD-Kamerlid Charlie Aptroot en diens CDA-collega Jan ten Hoopen kaatsten de bal terug. Het is aan de aandeelhouders van Nuon om te beslissen over het salaris en die aandeelhouders vaak zijn gedeputeerden en wethouders van PvdA-huize. De PvdA-bestuurders hebben er volgens Aptroot en Ten Hoopen "niets" aan gedaan. D66 en SP hekelden ook het topsalaris bij Nuon.Copyright©, ANP, 2006

Deel dit artikel
Team Vastelastenbond

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er gebeurt in de vaste lasten wereld. En we geven de beste tips om zelf te besparen op jouw vaste lasten.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Jij kan de eerste zijn!

Plaats een reactie

Lees meer over