Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Bespaar op al je
vaste lasten

Bespaar € 200,- op je Energierekening

Met de Vastelastenbond bespaar je op alle vaste lasten 

Gemiddelde besparing op al je vaste lasten

€1.000,- p.j

Meer informatie

Weer lichte daling brandstofprijzen

Donderdag 08 september 2005 13:27Margot Boesveld

 

Shell heeft de adviesprijzen voor brandstof woensdag opnieuw verlaagd. Door de gevolgen van de orkaan Katrina in de Verenigde Staten steeg de prijs van benzine vorige week met ongeveer elf cent. Dinsdag werden de adviesprijzen voor een liter benzine en diesel met ongeveer anderhalve cent verlaagd, woensdag volgt een verlaging van ongeveer een halve cent. Een liter loodvrije benzine kost woensdag 1,529 euro, dat is 0,6 cent minder dan dinsdag.

Een groot deel van de Amerikaanse olieproductie was vorige week als gevolg van Katrina stilgelegd. Dat zorgde voor een hogere olieprijs. Door de 'iets stabielere' situatie in de door de natuurramp getroffen VS zijn de prijzen volgens Shell-woordvoerder Leon Tops iets gedaald. De oliehandel heeft 'meer rust en meer duidelijkheid'. Tops kon dinsdag niet vertellen of de daling doorzet. "Daar kunnen we niet over speculeren." (bron: nieuws.nl)

Deel dit artikel
Team Vastelastenbond

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er gebeurt in de vaste lasten wereld. En we geven de beste tips om zelf te besparen op jouw vaste lasten.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Jij kan de eerste zijn!

Plaats een reactie

Lees meer over