Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Bespaar op al je
vaste lasten

Bespaar € 200,- op je Energierekening

Met de Vastelastenbond bespaar je op alle vaste lasten 

Gemiddelde besparing op al je vaste lasten

€1.000,- p.j

Meer informatie

Weer verhoging brandstofprijzen

Donderdag 22 september 2005 11:40Margot Boesveld

 

Shell heeft de adviesprijzen voor brandstof donderdag voor de tweede keer deze week verhoogd. De prijs voor een liter loodvrije benzine steeg drie cent tot 1,475 euro. Ook de prijs voor een liter diesel is gestegen, met ruim 1,5 cent tot 1,115 euro. Dinsdag waren de brandstofprijzen weer op het niveau van voor de orkaan Katrina.

Met orkaan Rita in het vooruitzicht ziet er weer een reeks stijgingen aan te komen. Veel boorplatformen in de Mexicaanse Golf zijn inmiddels verlaten en zullen het zwaar te verduren krijgen. Ook de raffinaderijen aan de kust zullen waarschijnlijk de komende tijd stil liggen. Net als na orkaan Katrina komt er een reeks prijsverhogingen. De prijs voor een liter benzine steeg zelfs met elf cent per liter.

Deel dit artikel
Team Vastelastenbond

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er gebeurt in de vaste lasten wereld. En we geven de beste tips om zelf te besparen op jouw vaste lasten.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Jij kan de eerste zijn!

Plaats een reactie

Lees meer over