Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Bespaar op al je
vaste lasten

Bespaar € 200,- op je Energierekening

Met de Vastelastenbond bespaar je op alle vaste lasten 

Gemiddelde besparing op al je vaste lasten

€1.000,- p.j

Meer informatie

Weinig voetbalfans kiezen voor Versatel

Donderdag 04 augustus 2005 13:08Margot Boesveld

 

Versatel heeft grote moeite om het voetbalproduct te slijten. Vanaf april 2005 heeft Versatel nog geen 20.000 klanten kunnen werven. De doelstelling is om voor het einde van het jaar 100.000 klanten te werven. Topman Raj Raithatha wil echter niet van een teleurstelling spreken. Volgens hem zullen de klanten in de tweede helft van dit jaar toestromen als zijn bedrijf de consument van de kwaliteit van het product weet te overtuigen.

Versatel krijgt het nog moeilijk als ze in een half jaar tijd 80.000 nieuwe klanten willen werven, en voorzien van ADSL2+. Veel mensen kijken de kat uit de boom en dat is mijns inziens zeer verstandig. Ik ben zeer benieuwd of Versatel het allemaal gaat redden, en of de kwaliteit ook is zoals belooft. We wachten dus af en houden u op de hoogte.

Deel dit artikel
Team Vastelastenbond

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er gebeurt in de vaste lasten wereld. En we geven de beste tips om zelf te besparen op jouw vaste lasten.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Jij kan de eerste zijn!

Plaats een reactie

Lees meer over