Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Bespaar op al je
vaste lasten

Bespaar € 200,- op je Energierekening

Met de Vastelastenbond bespaar je op alle vaste lasten 

Gemiddelde besparing op al je vaste lasten

€1.000,- p.j

Meer informatie

Welkom op het grote vaste lasten weblog

Dinsdag 14 juni 2005 13:59Margot Boesveld

 

Op veler verzoek van onze leden hebben we besloten om een weblog te starten. Hierdoor kunnen we leden meer inzicht geven in het reilen en zeilen binnen de Vastelastenbond. Daarnaast willen we met dit weblog ontwikkelingen binnen de wereld van de vaste lasten aan het licht brengen. Dat kunnen bespaartips zijn, maar ook uitslagen van consumentenonderzoeken, subsidieregelingen of ideeën om het u als consument nog gemakkelijker te maken. U kunt dus rekenen op een zeer breed en uiteenlopend advies voor uw vaste lasten. Heeft u zelf onderwerpen die u bespreekbaar wilt maken of heeft u goede tips en/of ideeën laat het ons dan weten. Op die manier kunnen wij dit weblog beter afstemmen op uw behoeftes en interesses. Wij hebben er in ieder geval zin in! U ook?

Deel dit artikel
Team Vastelastenbond

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er gebeurt in de vaste lasten wereld. En we geven de beste tips om zelf te besparen op jouw vaste lasten.

Reacties

hans

weblog een leuk idee, goede info.
wat geengoed idee is om met Telfort in zee te gaan.
Deze heeft namelijk een zeer slecht netwerk en is niet overal te bereiken. Men gaat uit van het bereik in eigen postcode gebied en niet er buiten. In groningen had ik een zee slecht bereik en kreeg pas na 4 of 5 x proberen pas verbinding en dat probleem heb ik bij Vodafone niet en dit lijkt me een veel beter alternatief om eens over na te denken.

Donderdag 16 juni 2005 21:20

Plaats een reactie

Lees meer over