Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Bespaar op al je
vaste lasten

Bespaar € 200,- op je Energierekening

Met de Vastelastenbond bespaar je op alle vaste lasten 

Gemiddelde besparing op al je vaste lasten

€1.000,- p.j

Meer informatie

Werkende ouders gebruiken meer energie

Woensdag 09 mei 2007 15:18Margot Boesveld

 

Werkende ouders verbruiken meer energie in hun huishouden dan anderen, die het minder druk hebben. Dat komt omdat ze meer energie moeten steken in overleg over de huishoudelijke taken en omdat ze minder tijd hebben om uit te zoeken of een bepaalde taak energiezuiniger kan. Huishoudens verbruiken 40 tot 60 procent van alle energie in Nederland.Dat blijkt uit een onderzoek van technoloog Diana Uitendenbogerd, waarop zij volgende week aan de Wageningen Universiteit promoveert. Uitendenbogerd concludeert dat het stroomlijnen van de taken in een huishouden een aanzienlijke besparing kan opleveren. Volgens haar zouden er door de overheid gestimuleerde coaches moeten komen, die het organiseren van energiebesparing in een huishouden regelen.Bron: Vara Kassa

Deel dit artikel
Team Vastelastenbond

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er gebeurt in de vaste lasten wereld. En we geven de beste tips om zelf te besparen op jouw vaste lasten.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Jij kan de eerste zijn!

Plaats een reactie

Lees meer over