Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Bespaar op al je
vaste lasten

Bespaar € 200,- op je Energierekening

Met de Vastelastenbond bespaar je op alle vaste lasten 

Gemiddelde besparing op al je vaste lasten

€1.000,- p.j

Meer informatie

Wijn doet appel aan Nuon wegens topsalaris

Vrijdag 03 november 2006 18:30Margot Boesveld

 

Minister Joop Wijn van Economische Zaken heeft een appel gedaan aan de aandeelhouders van energiebedrijf Nuon om het salaris van topman Ludo van Halderen te matigen. Hij had de Tweede Kamer toegezegd dit te doen, nadat bekend was geworden dat Van Halderen ook de komende drie jaar kan rekenen op een salaris van meer dan zeven ton.Ondanks eerder politiek rumoer over het salaris van Van Halderen, blijft dat even hoog. De aandelen van Nuon zijn in handen van gemeenten en provincies. Wethouders en gedeputeerden kunnen zich tijdens de jaarvergadering van Nuon uitspreken over het salaris.Wijn wil dat Nuon in ,,samenspraak met de aandeelhouders'' een beloningsbeleid vaststelt dat ,,kan rekenen op draagvlak in de maatschappij''.Bron: ANP

Deel dit artikel
Team Vastelastenbond

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er gebeurt in de vaste lasten wereld. En we geven de beste tips om zelf te besparen op jouw vaste lasten.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Jij kan de eerste zijn!

Plaats een reactie

Lees meer over